Woonkamer & open keuken

In Marknesse is een huisje waar alles donker, grijs en sfeerloos was. Tess kwam bij mij met de vraag of ik wat kon doen aan haar, zoals zij zei: "deprimerende", interieur. Ik ging voor haar aan de slag en bij mijn eerste bezoek werd al gauw duidelijk hoe dit op te lossen was!
[
[
[
[
[

Moodboard

Sfeer impressie

budget

Met slechts een klein budget kon Tess een prachtig plekje maken van haar woonkamer & open keuken. Het interieurplan kan voor slechts €1966,- worden uitgevoerd en dat als alles nieuw gekocht wordt. Voor dit bedrag kreeg ze o.a.: Behang, verf, materialen, meubels, verlichting, planten & accessoires. Uiteraard sta ik voor een duurzaam interieur en beveel ik aan om producten ook een tweedekans te geven door ze tweedehands aan te schaffen, hiermee bespaar je flink op de kosten!

Product overzicht

Uiteraard ontving Tess ook een uitgebreide productbijlage met alle producten en materialen. De producten kon ze eenvoudig online terugvinden met de handige linkjes die naar de producten verwijzen. Tevens besteed ik wat tijd aan tips & tricks om het huis te verduurzamen en hoe ze dit plan kan uitvoeren.

“DIY” overzicht

Foto’s