Tiffany Bernardus

Tiffany Bernardus

17/02/2020

Waarom een interieurstyliste?

waarom-een-interieurstyliste-lilous-fi

De vraag waarom een interieurstyliste inhuren wordt mij vaak gesteld. Ik merk vaak op dat er een spontaan of bewust idee ontstaat om de styling van je huis aan te pakken. Likje verf hier, nieuw meubeltje daar en dan… klaar? Waarom zou je dan een interieurstyliste inhuren als je het zelf ook zou kunnen? Het antwoord is heel simpel namelijk, je kunt met behulp van een interieurstyliste veel meer bereiken met hetzelfde budget!

Stel je voor

Je hebt 2500 euro om je slaapkamer te voorzien van een complete make-over. Je bezoekt een aantal woonwinkels en speurt het internet af naar wat jij voor het oog hebt. Een nieuw bed, nieuwe kast, kleur op de muur, wat accessoires en je bent klaar. Alles de slaapkamer in en je komt erachter dat het bed toch niet helemaal goed oogt bij de kleur op de muur, de kast te groot is voor de ruimte en dat de accessoires het toch net niet helemaal zijn. Wat nu? Je budget is op en je slaapkamer is niet zoals je wenst.

Het hoeft niet zo ver te komen

Een interieurstylist zorgt ervoor dat alles wat je wenst binnen jouw budget past en dat het eindresultaat bovenverwachting is. Dit wordt allemaal gedaan aan de hand van een interieuradvies. Een interieuradvies bevat niet voor niets een ontwerp. Een ontwerp is een vooruit bedacht plan wat jou helpt om te maken wat je echt wilt.

In een plan wordt aan alles gedacht. Jouw wensen, de wensen van je partner, kinderen, huisdieren, indeling, smaak, verlichting. En sterker nog: houd je van de scandinavische, landelijk, industriële woonstijl, een mix, of toch iets totaals anders? Dit zijn allemaal onderdelen om een geheel eigen en vertrouwde warme omgeving te maken van jouw woonruimte.

Hoe ga ik jou helpen?

Ik heb kennis van verschillende woonstijlen, ken de winkels en maak jouw budget passend bij jouw wensen. Geheel volgens een plan. Zo weet je precies wat jij kwijt bent, waar je de spullen kunt aanschaffen en welke kleur op welke muur moet!

Wanneer we samen aan de slag gaan, laat ik zien hoeveel meer mogelijk is met jouw budget, zoals het aanschaffen van behang, verf voor de muren, een vloerkleed, accessoires en meubels. We kijken welke meubels eventueel kunnen blijven, door ze bijvoorbeeld op te knappen, een andere kleur te geven of ze een verassende nieuwe plek te geven.

We kijken welke wensen er zijn, welke woonstijl jij of jullie hebt/hebben en welke verlichting er moet komen. Ik zorg er dan voor dat dit allemaal past binnen jouw budget.

 

Samen opnieuw warmte creëren in jouw huis?